Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Июль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2014 » Июль » 30 » 29.07.2014 відбулася спроба дискредитації Томаківського РУЮ
    06:41
    29.07.2014 відбулася спроба дискредитації Томаківського РУЮ

    29 липня 2014 року, вівторок, смт. Томаківка. Гадалося - звичні сірі будні сьогодення.

    В цей день більшість Томаківчан, як і завжди поралось по власним справам - відпускники наводили лад по власному господарству, зокрема намагалися у вільну хвилину вирішити власні справи, які під час робочого дня просто нереально виконати; комусь поталанило по-засмагати на свіжому березі Дніпра; хлібороби працювали на спекотних ланах; службовці виконували свої посадові обов`язки... і найгірше, на сході нашої країни продовжувалася війна...

    Для Томаківки, начебто все у звичному сільському ритмі.

    О 10.00 годин до Томаківського районного управління юстиції (далі - Управління) звертається громадянин - звична процедура в роботі державного органу: прийом, надання вичерпних відповідей під час особистого прийому, реалізація прав заявника.

    Та виявилося не все так просто! Під час цього візиту до Управління звертається (як вже виявилося після зустрічі - повторно протягом одного місяця) Лях-Породько Олексій Олексійович 1982 року народження. Як вияснилося в подальшому, начебто добропорядний громадянин, Томаківчан: старший викладач кафедри історії спортивного та олімпійського руху Національного університету фізичного виховання і спорту України (далі - НУФВСУ), кандидат наук з фізичного виховання і спорту (!!!). Досвід професійної діяльності: 2000-2002 рр. - вчитель фізичного виховання Сергіївської НСШ Томаківського району; 2004-2006 рр. - директор Томаківської ДЮСШ; з 2009 р. - викладач кафедри олімпійського та професійного спорту НУФВСУ; з 2012 р. - старший викладач кафедри історії спортивного та олімпійського руху НУФВСУ...

    Звернувшись до спеціалістів та керівництва Реєстраційної служби Управління, останній одразу ж розпочав агресивну дискусію стосовно відсутності державного прапору на будівлі (це вулиця Леніна 41 у смт. Томаківка, де зокрема знаходиться і Управління з його структурними підрозділами), та почав звинувачувати їх у сепаратизмі (відсутність державного прапора на будівлі державної установи, за його словами, - це те саме, що наявність триколора "агресора" та розповсюдження агітаційних видань "Новороссия")!!!

    Олексію було пояснено, що державний прапор з будівлі (який зокрема був придбаний за власний кошт керівництва Управління) та сусідніх установ, було не однократно викрадено невідомими особами, на що останній у відповідь розпочав здійснювати наклеп і образи, направлені на дискредитацію українських органів державної влади, зокрема і у адресу Управління.

    Не вдаючись у нав’язану дискусію (направлену навмисно серед інших громадян для розгортання конфлікту на дискредитацію українських органів державної влади), посадовим особам Управління вдалося переконати Олексія проти антидержавних проявів та припинити вчинений психологічний конфлікт.

     

    Пізніше з’ясувалося, що Олексій із зазначеною метою, завітав цього дня і до інших органів української влади, підприємств та установ Томаківського району, при чому також навмисно, розповсюджуючи на них наклеп і образи серед інших громадян!

    Відвідавши сайт НУФВСУ (http://www.uni-sport.edu.ua), стало відомо, що для здобуття ступеня кандидата наук з фізичного виховання і спорту, Олексій у 2010 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Сокільський гімнастичний рух в Російській імперії наприкінці XIX - початку XX століття (на матеріалі території сучасної України)»; він є автором (співавтором) наступних наукових і методичних робіт, як: Значення Першої Російської Олімпіади у розвитку олімпійського та спортивного руху на українських землях Російської імперії; Выступление команды Российской империи на Играх V Олимпиады; Русско-шведская выставка физического развития и спорта 1909 года; Сокільська гімнастика та спортивний рух на українських землях Російської імперії на початку XX століття; Становище сокільських товариств та вплив їх на розвиток фізичної культури і спорту в СРСР в 20-30-х рр. XX століття; Сокільський гімнастичний рух в Україні на межі XIX - XX століть.

     


    Рекомендовать:
    Просмотров: 562 | Теги: