Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » Архив материалов
    20 травня 2011 року, донецький «Шахтар» уклав контракт з форвардом бразильського «Корінтіанса» Дентіньо

    Новобранець «гірників» поставив підпис під п'ятирічним контрактом. Сума угоди склала 7.5 мільйонів євро.

    Довідка

    Бруно Феррейра Бонфім «Дентіньо»

    Народився 19 січня 1989
    Зріст - 176 см
    Вага - 71 кг

    Усю свою професійну кар'єру, починаючи з 2007 року, Дентіньо провів у «Корінтіансі». За цей час награв 187 матчів, у яких забив 55 голів. Також виступав у складі молодіжної збірної Бразилії U-20.

    Досягнення:

    Переможець чемпіонату Бразилії (Серія В) - 2008
    Переможець Ліги Пауліста - 2009

    Володар Кубка Бразилії - 2009

    Прес-служба ФК «Шахтар»



    ... Читать дальше »
      Просмотров: 470  Дата: 21.05.2011

      Просмотров: 596  Дата: 07.05.2011

    Ах, як не хотілося йому падати, як не хотілось кидати автомат, та автомат все – таки  випав у нього із рук, і рядовий червоноармієць 140 стрілецького полку 8 армії Павленко Олександр Сафронович  відчув, як його тіло падає у сніг… Думкою ві ... Читать дальше »

      Просмотров: 754  Дата: 07.05.2011

    Урядова «гаряча лінія» - 1545

    Урядова «гаряча лінія» – механізм для взаємодії Уряду з громадянами, що дозволяє оперативно вирішувати проблемні питання, які порушуються у зверненнях громадян, а також удосконалювати роботу органів виконавчої влади з урахуванням громадської думки.

    Звернення приймаються фахівцями Урядового контактного центру за допомогою засобів телефонного та електронного зв’язку і надсилаються органам виконавчої влади відповідно до компетенції, Секретаріату Кабінету Міністрів для вирішення порушених у них питань по суті, надання відповідних роз’яснень.

    ... Читать дальше »

      Просмотров: 1735  Дата: 30.04.2011

    У травні природа своїм пишним розквітом сповіщає нам, що вже недовго залишилося чекати літа.

    О цій порі особливо яскраво зеленіють рослини, одягають ошатне біло-рожеве вбрання фруктові дерева, розкриваючи свої обійми сонячним променям. Повітря сповнене пташиного щебетання, пахощами весняних квітів. І люди рухаються якось жвавіше, дивляться веселіше, змінивши теплий одяг на легке яскраве вбрання.

    Озираючись навколо, наче проймаєшся тією атмосферою радісного очікування, яка панує всюди. Адже це пора улюблених усіма весняних свят — Першого травня і Дня Перемоги.

    В українськ ... Читать дальше »

      Просмотров: 493  Дата: 30.04.2011

    Великдень — той день, у який всі християни святкують Воскресіння Ісуса Христа, що сталося на третій день після його смерті, при чому день смерті вважається першим днем. Свято називають також Пасха або Паска. Вважається найважливішим християнським святом, яке виказує радість з приводу перемоги Божого Сина над Смертю та вічним Забуттям. У Воскресінні християни бачать підтвердження життя після смерті, що і є головним змістом святкування.

    В Україні святкувати Пасху почали наприкінці першого тисячоліття, з приходом християнства. За біблійним сюжетом, Ісус Христос воскрес рано-вранці і це Воскресіння супроводжувалось великим землетрусом — ангел небесний відвалив камінь від дверей Гробу Господнього. На світа ... Читать дальше »

      Просмотров: 503  Дата: 22.04.2011

    Adguard — это программа для блокировки рекламы и всплывающих окон, антибаннер для любых браузеров. Adguard незаметно работает на компьютере, ограждая вас от рекламы и попапов, ускоряет загрузку страниц и экономит трафик (что полезно для пользователей 3G/GPRS модемов). Антибаннер имеет отзычивую русскоязычную поддержку и регулярно обновляется.

    Скачать программу можно кликнув на ссылку этого установщика!!!

    Установив программу, результат очевиден на 100%: 

    1. Удаляется рекламный спам, ускоряется загрузка страниц и экономится трафик;
    2. Программа работает со всеми браузерами: Internet Explorer, Opera, Firefox, Chrome, Safari;
    3. Блокируется видеореклама, рич-медиа и другие необычные виды рекламы. Предотвращается отслеживание рекламными сетями и счетчиками;
    4. Антибаннер начинает работу сразу после установки, не требует настройки и регулярно обновляетс ... Читать дальше »

      Просмотров: 780  Дата: 15.03.2011

    Сьогодні, 8 березня 2011 року Міжнародному жіночому дню виповнюється 100 років!!!

    Від щирого серця хочеться привітати всіх наших красунь та розумниць. Не інакше - Міжнародний жіночий день - має бути особистим святом кожної свідомої людини. Людини, небайдужої до природних цінностей та найперших людських пріоритетів. Рід. Сім'я. Мати, сестра, бабуся, подруга, - всі ці статуси важать багато для кожної людини у суспільстві. А людина - істота суспільна. Для чоловіків крім того - дівчина, дружина, особливо дружина - уособлення затишку, статусу, роду, продовження життя.


    З 8 березня Вас томаківчанки!!!
      Просмотров: 483  Дата: 07.03.2011

    Пожежу в будівельному гіпермаркеті "Нова лінія" в Запоріжжі ліквідовано. Вигоріло 20 тисяч квадратних метрів. Жертв і постраждалих немає.

    Пожежа в гіпермаркеті "Нова лінія" у Запоріжжі повністю ліквідована, 20 тисяч квадратних метрів площі вигоріли практично повністю.


    На місці події у суботу працювали і продовжують працювати 25 загонів рятувальників.

    "Завдяки злагодженим діям об 11:50 пожежу, яка поширилася на територію близько 20 тис. кв. метрів, вдалося локалізувати. На 13:20 пожежу ліквідовано", - повідомили в ГУ МНС у Запорізькій області.

    Зараз на місці колишнього гіпермаркету "Нова лінія" рятувальниками проводиться промивання конструкцій, які обвалилися, з метою попередження повторного загоряння.

    На місці події працюють експерти МНС, яким належить встановити причину пожежі.

    Не ... Читать дальше »

      Просмотров: 1040  Дата: 26.02.2011

    Современному человеку диктует свои законы динамичная жизнь, когда успевать приходится многое.

    И услуги многочисленных служб такси приходят на помощь. Такси позволяет нам успевать сделать очень многое.

    "Томаковское такси" - такси, отличающееся надёжностью и качеством предоставляемых услуг. "Томаковское такси" к Вашим услугам круглосуточно.

    Для вызова такси, Вам достаточно набрать 0971223046, и сделать заказ.

      Просмотров: 585  Дата: 04.02.2011

    На сайті Дніпропетровського обласного підприємства автобусних станцій (ДОПАС) можна дізнатись детальну інформацію про рейси з автостанцій підприємства, з яких відправляються 3800 автобусів міжнародного, міжміських та приміських сполучень та 28 тисяч пасажирів.

    Детальна інформація про розклад рейсів з Томаківської АС знаходиться ТУТ!

      Просмотров: 527  Дата: 02.02.2011

    Шановні українці, Томаківчани!

    22 січня ми щорічно святкуємо День Соборності України. Це свято нагадує нам, особливо підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Отже прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня соборності незалежної України!

    Успіх побудови демократичної та міцної держави грунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу. Ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею; мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків; оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків.

    Нехай же наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьк ... Читать дальше »
      Просмотров: 531  Дата: 22.01.2011

    « 1 2 ... 36 37 38 39 40 »