Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2013 » Март » 5 » До уваги користувачів нотаріальними послугами томаківського району!!!
    22:07
    До уваги користувачів нотаріальними послугами томаківського району!!!

    З 1 січня 2013 року в Україні державна реєстрація речових прав на нерухоме майно (земельні ділянки, житлові будинки, квартири, будівлі та споруди тощо) проводиться за спрощеною процедурою за принципом "єдиного вікна". Так, органами державної реєстрації прав здійснюється "первинна" реєстрація речових прав на нерухоме майно (новозбудованих будинків, квартир у новобудовах або новосформованих земельних ділянок), а також усіх прав на нерухоме майно, які виникли до 1 січня 2013 року та не були зареєстровані в установленому порядку до 2013 року. Нотаріусами реєструється перехід права власності на нерухоме майно. При посвідченні договорів купівлі-продажу, міни, дарування нерухомого майна та земельних ділянок, набуття права власності на успадковану нерухомість тощо нотаріус здійснюватиме одночасно процедуру державної реєстрації права власності на нерухоме майно в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно. Відомості до Реєстру нотаріус вносить "день у день", чим забезпечене функціонування цієї процедури за принципом "єдиного вікна". При цьому повідомляємо, що приватним нотаріусом Томаківського нотаріального округу Дніпропетровської області Рудим Михайлом Євгеновичем  (робоче місце якого знаходиться за адресою: смт. Томаківка, вул. Лікарняна, буд. 7, поблизу Томаківської районної державної адміністрації та аптеки №3; контактні тел.: 05668-3-13-79, 067-347-77-74), надаються послуги:

    - з питань оперативного оформлення спадщини;

    - посвідчення договорів купівлі-продажу, дарування, довічного утримання, спадкові договори та інші, а також їх реєстрація в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно;

    - засвідчення справжності підписів та вірності копій документів;

    - посвідчення заповітів, довіреностей, а також вчинення всіх інших нотаріальних дій, передбачених чинним законодавством.

    Вартість за вчинення нотаріальних дій на рівні встановлених для державних нотаріальних контор, консультації правового характеру надаються безкоштовно.


    Рекомендовать:
    Просмотров: 627 | Теги: приватний нотаріус Рудий М.Є.