Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Март 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2015 » Март » 21 » До уваги Томаківчан!!!
    20:53
    До уваги Томаківчан!!!

    05 березня 2015 року небайдужий актив Томаківчан заснував Громадську організацію "Правозахисна варта Томаківщини". Засновниками громадської організації є: Павленко В.С., Назаров Ф.К., Трубіцина О.А., Хомук Н.І., Бубенцов Р.А., Кунар І.В., Головко О.В., Пазій В.Д., Катериніч Ю.М., Біла О.П.

    12.03.2015 Реєстраційною службою Марганецького міського управління юстиції було прийнято рішення про реєстрацію Громадської організації "Правозахисна варта Томаківщини", про що внесено відповідний запис за №1430941 до Реєстру громадських об`єднань (http://rgo.informjust.ua). Громадська організація діє без статусу юридичної особи, місцезнаходження - 53400, Дніпропетровська область, місто Марганець, вулиця Паркова, 12/59.

    Уповноваженою особою та головою Громадської організації «Правозахисна варта Томаківщини» обрано Павленко Валерія Сергійовича (строк повноважень 1 рік з 05.03.2015).

    Основною метою діяльності громадської організації є добровільне об'єднання фізичних осіб для здійснення та захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема економічних, соціальних, культурних, екологічних, та інших інтересів.

    Цілями діяльності громадської організації є: проведення громадської антикорупційної експертизи нормативно-правових актів та проектів нормативно-правових актів; проведення досліджень, у тому числі наукових, соціологічних тощо, з питань запобігання корупції; проведення заходів щодо інформування населення з питань запобігання корупції; здійснення громадського контролю за виконанням законів у сфері запобігання корупції з використанням при цьому таких форм контролю, які не суперечать законодавству; здійснення інших не заборонених законом заходів щодо запобігання корупції; забезпечення захисту прав та свобод своїх членів; здійснення громадського контролю за дотриманням прав і свобод громадян; здійснення заходів щодо підвищення правової обізнаності населення; участь у заходах із благоустрою населених пунктів; участь у популяризації здорового способу життя серед населення; участь у реалізації Закону України «Про очищення влади».

    Організація діє в межах України.

    Анонімні повідомлення про порушення прав громадян та корупційні правопорушення приймаються за наступною електронною поштовою адресою rights_tomakivka@i.ua.


    Рекомендовать:
    Просмотров: 444 | Теги: