Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2014 » Ноябрь » 2 » Хет-трик від ФК «Перше травня»: золоту скарбницю «аграріїв» поповнено і Суперкубком
    21:45
    Хет-трик від ФК «Перше травня»: золоту скарбницю «аграріїв» поповнено і Суперкубком

    2 листопада 2014 року о 12.00 годин, на стадіоні ФСК «імені А.Скорука» було розіграно Суперкубок Томаківського району між ФК «Перше травня» та ФК «Скорук».

    Для ФК «Перше травня» можливість відібрати останній елітний трофей до своєї скарбниці, буде своєрідним рекордом в історії Томаківського футболу – команда може стати єдиним колективом, який за один сезон завоювала всі офіційні трофеї вищого дивізіону!!!

    ФК «Скорук», без сумніву, планує якось реабілітуватись перед вболівальником за провальний сезон, і отримати цей трофей – кубок найкращої футбольної команди 2014 року!

    Інтригу до гри додали зміни у складі команд: у ФК «Перше травня» додалось на одну бойову одиницю – Данило Багнюк, який вийшов в основному складі «аграріїв» та вирішив долю поєдинку у другому таймі; у ФК «Скорук» Олександр Степанов зібрав найсильніших гравців чемпіонату Томаківщини (до складу «скоруків» увійшли 2 гравці ФК «Кисличувата», 3 гравці ФК «Дружба», 1 гравець ФК «Борисфен», + кістяк відданих гравців ФК «Скорук», які не полишили команду у другому колі чемпіонату Томаківщини 2014, - Лінкін, Бурсак, Попович, Степанов…).

    Гра, як і завжди у таких поєдинках, розпочалась із обережних атакуючих комбінацій з боку обох команд. Перший небезпечний гольовий момент ми побачили від ФК «Перше травня» на 30-й хвилині зустрічі, де на завершаючій стадії атаки, м’яч пройшов трохи вище перекладини воріт «скоруків».

    Досить активним виглядав граючий тренер «аграріїв» Сергій Ломака, який ефектно «роздавав» небезпечні навіси у штрафну «скоруків».

    З тридцятої хвилини зустрічі, колективи розігрілись, та розпочали досить активну гру. Пішли небезпечні моменти, колективи швидко комбінують. ФК «Скорук» в одній із гострих контратак має свій перший гольовий шанс, та здавалося від удару Мілютіна голу не уникнути, Стас Коваленко ціною травми парирує шкіряного.

    Ще один шанс, вже 200-відсотковий, має на 42-й хвилині зустрічі ФК «Скорук» - під час атаки «скоруків», арбітр фіксує порушення правил в штрафній серед «аграріїв», і це пенальті, яке не реалізує Старченко – кіпер «аграріїв» Стас Коваленко чітко парирує його і вдруге рятує ФК «Перше травня» від неминучого голу. Одразу ж згадав футбольне правило… Однак здавалося, «скоруки» завелися та увійшли в кураж, пішли стрімкі атаки на ворота «аграріїв», однак завершити їх точним ударом не дає організований захист ФК «Перше травня». На цій мажорній ноті головний арбітр матчу розводить колективи на перерву.

    Зі стартових хвилин другого тайму «аграрії» одразу ж пішли на ворота «скоруків» та на 50-й хвилині виходять один в один з кіпером, однак точного удару не виходить, - «скоруки» та їх перший номер відбулись поки що тільки страхом!!!

    Та на 70-х хвилинах зустрічі ФК «Перше травня» відкриває рахунок – Сергій Ломака вривається по лівому флангу та точно навішує у штрафну «скоруків», де Данило Багнюк так же точно переправляє шкіряного головою у сітку воріт суперника!!! Без шансів для кіпера. 1:0.

    Оговтавшись, через 5 хвилин «скоруки» атакують, однак до гольового моменту так справа і не доходить. На 80-х хвилинах зустрічі арбітр ставить друге пенальті, вже на користь ФК «Перше травня». До шкіряного прямує 10 номер «аграріїв» Сергій Ломака, який і подвоює рахунок зустрічі та ставить крапку.

    З рахунком 2:0 «аграрії» беруть і Суперкубок. Хтось скаже, що дуже одноосібний цього року лідер! Однак я задам питання на зустріч – а чи був гідний конкурент цій "машині"? Однак все одно ми побачили чудовий футбол; багато емоцій та дискусій з боку вболівальника і учасників футбольного сезону 2014; позитивну та ефективну популяризацію спорту і здорового способу життя в нашому регіоні!  

    Вітаю учасників, вболівальника та організаторів футбольного сезону Томаківщини 2014 року із його завершенням! Дякую за увагу! До зустрічі!!!

    - Ваш спортивний волонтер, Валерій Павленко -


    Рекомендовать:
    Просмотров: 442 | Теги: