Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Октябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2014 » Октябрь » 22 » Начальник Департаменту ДАІ Анатолій Сіренко попередив щодо недопущення корупційних проявів особовим складом Державтоінспекції
    21:17
    Начальник Департаменту ДАІ Анатолій Сіренко попередив щодо недопущення корупційних проявів особовим складом Державтоінспекції

    21 жовтня 2014 року начальник Департаменту ДАІ Анатолій Петрович Сіренко попередив щодо недопущення корупційних проявів особовим складом Державтоінспекції:

    "Шановні колеги!

    Я неодноразово звертався до особового складу та наголошував на своїй жорсткій позицій щодо викоренення корупції в лавах ДАІ. Нажаль почули мене не всі. Поряд із словами вдячності, висловів поваги працівникам, які гідно несуть службу, з честю виконують завдання в зоні АТО, мені доводиться чути і неодноразові скарги від громадян стосовно випадків хабарництва з боку наших співробітників.

    Мною прийняте рішення про жорстке реагування на корупційні прояви серед особового складу. На будь-які поступки розраховувати не варто. За кожен прояв корупції працівник ДАІ, незважаючи на звання й посади, буде негайно звільнений зі служби.

    Більш суворо доведеться відповідати за неналежний контроль за особовим складом й керівникам підрозділів. Якщо раніше на них очікувало покарання у вигляді дисциплінарних стягнень, то наразі через корупційні дії свого підлеглого їм доведеться шукати іншу роботу.

    Я неодноразово наголошував: працівник ДАІ має поводитися бездоганно, бути взірцем для учасників дорожнього руху, чітко слідувати нормам права. У Державтоінспекції не місце людям, які прийшли сюди у гонитві за легкими грошами та сподіваються, що їм все зійде з рук.

    Працівник міліції повинен пам’ятати – він прийшов служити народу України, стояти на сторожі законності та порядку. Тож попереджаю про персональну відповідальність і кожного працівника, і його керівників усіх рівнів.".

    -За матеріалами Прес-служби Департаменту ДАІ МВС України-


    Рекомендовать:
    Просмотров: 379 | Теги: