Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Сентябрь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2015 » Сентябрь » 4 » Оголошення Томаківського районного управління юстиції - До уваги юридичних осіб!!!
    13:18
    Оголошення Томаківського районного управління юстиції - До уваги юридичних осіб!!!

    Законом України від 21 травня 2015 року №475-VIII "Про внесення змін до деяких законів України щодо відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи" продовжено терміни подання державному реєстратору відомостей юридичних осіб про свого кінцевого бенефіціарного власника (контролера), у тому числі кінцевого бенефіціарного власника (контролера) їх засновника (учасника), якщо засновник (учасник) - юридична особа, або про відсутність такого кінцевого бенефіціарного власника (контролера). Тобто, форму 4 юридичним особам необхідно подати державному реєстратору до 25 вересня 2015 року.

    Зазначені відомості не подаються:

    1) юридичними особами, до реєстраційної картки на проведення державної реєстрації яких інформація про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) не включається відповідно до частини першої статті 24 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців";

    2) юридичними особами, засновниками (учасниками) яких є виключно фізичні особи, якщо кінцеві бенефіціарні власники (контролери) таких юридичних осіб збігаються з їх засновниками (учасниками). У такому разі засновники (учасники) - фізичні особи є бенефіціарними власниками (контролерами) такої юридичної особи.

    Вищезазначені відомості не подаються також і релігійними організаціями, державними та комунальними підприємствами.

    У разі відсутності у юридичної особи кінцевого бенефіціарного власника (контролера), у тому числі кінцевого бенефіціарного власника (контролера) її засновника (учасника), якщо засновник (учасник) - юридична особа, подаються відомості про його відсутність.

    У зв’язку з вищезазначеним, прохаємо бізнесменів своєчасно внести необхідні зміни за Формою 4 і подати до реєстру дані про кінцевого бенефіціарного власника.

    Закликаємо не відкладати з подачею відповідної інформації до останнього моменту, адже це знову може призвести до черг та незручностей.

    http://tomakovka-just.at.ua


    Рекомендовать:
    Просмотров: 345 | Теги: