Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Июль 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2012 » Июль » 6 » Помста за мову: Хакери Anonymous атакують сайти української влади (ВІДЕО)
    16:57
    Помста за мову: Хакери Anonymous атакують сайти української влади (ВІДЕО)
    У четвер, 5 липня 2012 року, на відеохостингу YouTube з'явився ролик на підтримку протесту проти ухвалення Верховною Радою язикового законопроекту. В день появи вищевказаного звернення, веб-сайт Верховної Ради України на деякий час припинив свою роботу.  
    З відеозапису до українців звертається графічна маска Гая Фокса, яка від імені хакерів Anonymous спотвореним електронним голосом обіцяє помститися владі шляхом атаки на сайти держструктур. Про це повідомив сайт "Кореспондент".

    На відеозаписі маска говорить наступне: "Вітаємо вас, громадяни України! Ми - Аноніми! Як всім відомо, Верховна Рада України хоче прийняти новий, незрозумілий для більшості українського народу закон "Про російську мову як другу державну в Україні". Ми не повинні допустити цього! Вже багато небайдужих до цієї проблеми людей - мітингують біля стін Верховної Ради України та інших державних установ. Ми підтримуємо цей протест і зробимо все можливе, що від нас вимагається. Ми організуємо нові DDоS-атаки на президентські, міністерські сайти, а також на сайти Верховної Ради України. Заспамимо разом всі їх блоги та форуми. Ми - Аноніми, закликаємо народ України до підтримки нашої акції протесту! Не будьте байдужими, адже від нашого спільного рішення залежить майбутнє цілої держави! Об'єднаємося і припинимо безлад, який відбувається в Україні, не допустимо, щоб почався хаос в державі, тому що тільки ми - український народ - зможемо зупинити все це! Об'єднавшись - ми сила! Ми не повинні боятися влади, влада повинна боятися нас, поважати свій народ, якому служить, чиї інтереси представляє і захищає, як за кордоном, так і всередині держави. Ми - Аноніми! Ім'я нам - Легіон! Ми - не прощаємо. Ми - не забуваємо. Будьте з нами!".

    -За матеріалами КорреспонденТ.net-

    Відео -



    Рекомендовать:
    Просмотров: 632 | Теги: