Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Май 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2014 » Май » 6 » Про роботу Реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції у квітні 2014 року
    12:39
    Про роботу Реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції у квітні 2014 року

    Про роботу Реєстраційної служби районного управління юстиції з напрямку державної реєстрації актів цивільного стану в квітні 2014 року:

    За квітень 2014 року в Томаківському районі було складено 20 актових записи про народження: найбільшу кількість народжень зафіксовано відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції (10 немовлят). Серед сільських місцевостей найбільшу народжуваність зафіксовано на території Кисличуватської та Преображенської сільських рад (по 2 немовля).

    За цей же період складено 42 актових записи про смерть, що в 2 рази перевищує показник народжуваності у квітні: відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції складено 21 актовий запис про смерть. Найвищу смертність зафіксовано на території Вищетарасівської сільської ради (7), Володимирівської - 4, Новокиївської - 3.

    14 актових записів складено про шлюб: 7 відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції, та по 1 в с. Зоря, с. Кисличувата, с. Вищетарасівка, с. Володимирівка, с. Новокиївка, с. Михайлівка та с. Чумаки. Відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції за цей же період складено 1 актовий запис про розірвання шлюбу.

    Про стан роботи Реєстраційної служби районного управління юстиції з питань держреєстрації юридичних осіб та фіз.осіб-підприємців за квітень:

    У квітні 2014 року державним реєстратором Реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції зареєстровано зміни до установчих документів 2 юридичних осіб та зміни до відомостей про 2 фізичні особи - підприємця; підтверджено відомості про 10 юридичних осіб; зареєстровано припинення 1 юридичної особи в результаті ліквідації; внесено зміни до відомостей про 3 юридичні особи, що не пов`язані зі змінами в установчих документах; зареєстровано припинення підприємницької діяльності 2 фізичних осіб - підприємців за їх рішеннями та 1 у разі смерті фізичної особи - підприємця; зареєстровано 1 новоутворену шляхом заснування юридичну особу; зареєстровано 4 фізичних осіб - підприємців.

    Про стан роботи Реєстраційної служби районного управління юстиції з питань легалізації об’єднань громадян за квітень 2014 року:

    Протягом квітня 2014 року Реєстраційною службою Томаківського районного управління юстиції прийнято 1 повідомлення про утворення громадського об’єднання "Громадська організація «Томаківщина» Томаківського району Дніпропетровської області", про що 18.04.2014 внесено відомості до Єдиного реєстру громадських формувань; 3 квітня 2014 року взято до відома інформацію про зміни у складі керівних органів Томаківської районної організації Комуністичної партії України Дніпропетровської області; видано буклет на тему "Щодо процедури легалізації громадської організації без статусу юридичної особи", який 16 квітня 2014 року було розповсюджено на заочному семінарі для представників громадських організацій Томаківського району Дніпропетровської області на тему "Щодо процедури легалізації громадської організації без статусу юридичної особи".

    Про результати роботи реєстраційної служби районного управління юстиції з питань держреєстрації речових прав на нерухоме майно за квітень:

    На виконання вимог Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», з метою офіційного визнання і підтвердження державою фактів виникнення, переходу або припинення прав на нерухоме майно, обтяження таких прав, за квітень 2014 року Реєстраційною службою Томаківського районного управління юстиції зареєстровано 259 заяв, з яких 57 про державну реєстрацію права власності, 142 про державну реєстрацію інших речових прав, 20 про державну реєстрацію обтяження, 34 про внесення змін, 2 запита та 4 заяви на отримання інформації. За цей же період було задоволено 261 заяву, 2 відмовлено у державній реєстрації, 15 перебуває на розгляді (станом на 06.05.2014).

    Під час прийняття відповідних рішень, порушень строків розгляду заяв державними реєстраторами реєстраційної служби Томаківського районного управління юстиції не допускалося.

    З метою організації доступних умов для реалізації фізичними та юридичними особами прав на нерухоме майно в реєстраційній службі Томаківського районного управління юстиції, наказом Томаківського районного управління юстиції від 22.04.2014 №69/5 «Про затвердження графіків чергування в реєстраційній службі на травень 2014 року» затверджено Графік чергування з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно в реєстраційній службі Томаківського районного управління юстиції Дніпропетровської області у травні 2014 року, яким передбачено чергування з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно в Реєстраційній службі Томаківського районного управління юстиції у дні прийому громадян до 20-ї години (щочетверга у робочі дні з 11.00 до 20.00 годин) та з 9-ї до 16.45 годин щосуботи. Чергування проводяться за наступною адресою: вулиця Леніна 41, смт. Томаківка, Томаківський район, Дніпропетровська область (телефони 05668-2-22-84, 3-11-80).

    -http://rs-tomakivka.at.ua-
     


    Рекомендовать:
    Просмотров: 426 | Теги: