Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Январь 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2016 » Январь » 16 » Результати правозахисної роботи Томаківських активістів за тиждень, що минає
    22:37
    Результати правозахисної роботи Томаківських активістів за тиждень, що минає

    За період з 10 по 16 січня 2016 року, правозахисники та викривачі корупції Томаківського району Дніпропетровської області, провели доволі активну діяльність стосовно виявлення та припинення порушення конституційних прав громадян.

    Так, 10 січня 2016 року, за допомогою відеохостингу YouTube, була виявлена інформація про порушення прав споживачів підприємцями в смт. Томаківка (матеріал за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=hyrO4tQX74E&utm_source=youtube.com&utm_medium=short_domains&utm_campaign=www.ssyoutube.com ), яку головою Громадської організації «Правозахисна варта Томаківщини» Валерієм Павленко, було розповсюджено 10 січня 2016 року за допомогою популярних соціальних мереж та відеохостингу YouTube.

     

    15 січня 2016 року, головою Громадської організації «Вільна воля Преображенки» Степаном Резніком, Преображенським сільським головою Томаківського району Дніпропетровської області та депутатом Преображенської сільської ради Томаківського району Дніпропетровської області, було проведено огляд сільського спортивного залу з метою оцінки його придатності для подальшого залучення молоді до спорту та популяризації здорового способу життя. Під час огляду, у приміщенні було виявлено тюки з сіном (ймовірно власність попереднього сільського голови, так як явна доріжка із соломи, вела до двору славнозвісного попередника), його плачевний стан та розруху…

     

    Для вищезгаданих сільських активістів Томаківського району Дніпропетровської області – це була звичайна справа, до певних коригувань подій самими порушниками Закону… Стосовно Валерія Павленко – пішли погрози вбивством у соціальній мережі ВКонтакте, якщо не буде видалено публікації в соц.мережах; а Степан Резнік та депутат Преображенської сільської ради Людмила Ілюк, крім погроз вбивством за огляд спортивного залу(!!!), взагалі піддались фізичним розправам…

     

    Стосовно оприлюднених фактів та подій, активістами було повідомлено в місцеву поліцію та доведено до відома до громадськості.

     

    Як зазначають самі викривачі – «Ніхто не зобов’язував нас до участі в боротьбі з корупцією, несправедливістю та подоланням порушень законних прав – так нас виховали наші батьки, та і ми самостійно обрали цей непростий шлях. Ми розуміли, якій небезпеці будемо піддані. Однак ми впевнено крокуємо і віримо, що разом досягнемо тієї мети, коли восторжествує Закон та справедливість, коли Україна дійсно стане правовою державою, в якій права і свободи людини будуть дотримуватися безумовно!!!».

    Далі буде!!!


    Рекомендовать:
    Просмотров: 448 | Теги: