Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2015 » Февраль » 10 » Результати реагування на порушення ПДР працівниками Державної служби охорони України від 15.01.2015 в смт. Томаківка
    14:12
    Результати реагування на порушення ПДР працівниками Державної служби охорони України від 15.01.2015 в смт. Томаківка

    У статті від 16.01.2015 під назвою "Як працівники Нікопольського міжрайонного відділу Державної служби охорони України порушували ПДР в смт. Томаківка" цього блогу, я повідомляв, як працівниками Нікопольського міжрайонного відділу Управління Державної служби охорони при ГУМВС України в Дніпропетровській області було здійснено порушення правил дорожнього руху та проігноровано літнього пішохода, який намагався перейти дорогу на пішохідному переході.

    Хотів би поділитись результатами реагування на дане порушення Правил дорожнього руху посадовими особами, яким я повідомив про цю подію.

    Задля виявлення правопорушника та встановлення власника авто, я звертався:

    1. На особистий прийом до начальника ВДАІ з обслуговування Томаківського району ГУМВС в Дніпропетровській області Кремена Володимира Олександровича.

    Результат - посадовець лише переглянув відео. Будь-яких заходів щодо реагування на цю подію вжито не було;

    2. За допомогою соціальної мережі facebook посилання на відео цієї події в youtube я передав Міністру внутрішніх справ України Авакову А.Б. та начальникові Департаменту ДАІ МВС України Сіренку А.П.

    Результат - відреагував офіційно лише останній, який надав відповідне доручення керівництву УДАІ в Дніпропетровській області. Інформацію про виконання доручення публікую нижче;

    3. Встановивши державний номер авто (0606), було визначено, що ВАЗ 2110 з цим держномером належить Управлінню державної служби охорони при ГУМВС України в Дніпропетровській області. Інформацію публікую нижче;

    4. 18.01.2015 відповідне повідомлення з наданням посилання на відео події я надіслав до Урядового контактного центру з проханням встановити особу водія з його керівником та притягнути їх до відповідальності згідно чинного законодавства. 21.01.2015 до мене зателефонувала представниця обласного УДСО та почала виправдовувати своїх колег! Я наголосив лише на обєктивності розгляду даного порушення. Відписку Державної служби охорони України та заходи реагування від Управління державної служби охорони при ГУМВС України в Дніпропетровській області публікую нижче.

    Шановні учасники дорожнього руху! Будьте пильними на дорозі та дотримуйтесь Правил дорожнього руху!!! У разі виявлення їх порушень, повідомляйте про це правоохоронні органи, активістів та громадські організації із захисту прав та свобод громадян!!!


    Рекомендовать:
    Просмотров: 678 | Теги: