Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2014 » Апрель » 2 » Служба безпеки України звітувала про результати протидії корупції
    12:55
    Служба безпеки України звітувала про результати протидії корупції

    У Волинській області оголошено про підозру податківцю, який вимагав гроші з підприємців:

    20 березня ц.р. повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України одному із заступників начальника відділу оперативного управління Луцької ОДПІ ГУ Міндоходів у Волинській області.

    Співробітники СБУ затримали майора податкової міліції на гарячому під час отримання ним 6 тисяч гривень незаконної винагороди за непроведення перевірки одного з суб’єктів господарювання області.

    Зловмисника затримано у рамках кримінального провадження, відкритого 17 березня ц.р. прокуратурою Волинської області.

    Наразі тривають слідчі дії.

    У Дніпропетровській області СБУ затримала групу осіб за вимагання та одержання неправомірної вигоди:

    Хабар у 165 тисяч гривень зажадали двоє співробітників міліції та податківець від приватного підприємця за закриття стосовно нього кримінального провадження. Гроші мав отримати посередник – приватний адвокат.

    Злочин викрили співробітники СБУ і прокуратури у взаємодії із підрозділами внутрішньої безпеки УМВС та Міндоходів у Дніпропетровській області.

    25 березня ц.р. в рамках кримінального провадження, відкритого за ч.4 ст.368 КК України, правоохоронці затримали адвоката «на гарячому» під час одержання обумовленої суми.

    Того ж дня було проведено санкціоновані обшуки у службових приміщеннях правоохоронців та податківця й вилучено документальні матеріали, які підтверджують причетність цих осіб до скоєння кримінального правопорушення.

    26 березня двом правопорушникам оголошено про підозру.

    Досудове розслідування триває.

    На Закарпатті викрито двох правоохоронців, які отримали хабар:

    22 березня ц.р. співробітниками СБУ задокументовано протиправні дії старшого оперуповноваженого та оперуповноваженого Мукачівського міського відділу внутрішніх справ, які одержали 15 тисяч гривень неправомірної вигоди від громадянки України.

    Встановлено, що лейтенанти міліції вимагали у місцевої мешканки 20 тисяч гривень за непритягнення до кримінальної відповідальності її сина, який обвинувачувався у нанесенні легких тілесних ушкоджень.

    За матеріалами УСБУ у Закарпатській області прокуратурою стосовно зловмисників розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

    Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочину.

    На Хмельниччині затримано сільського голову за шахрайство:

    У Хмельницькій області співробітники СБУ викрили і припинили протиправну діяльність голови однієї із сільських рад Городоцького району, який вимагав гроші за земельну ділянку, що належить місцевій громаді.

    Зловживаючи службовим становищем, 40-річний посадовець погодився за 4 тисячі доларів США надати місцевому мешканцю у власність для індивідуального господарства 4 га землі сільськогосподарського призначення із земель сільської ради. Утім, посадових повноважень вплинути на виділення земельної ділянки він не мав.

    15 березня СБУ затримала голову сільради під час одержання грошей від посередника.

    16 березня прокуратурою Хмельницької області посадовцю оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем), ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

    - За матеріалами Прес-центру Служби безпеки України -
     


    Рекомендовать:
    Просмотров: 419 | Теги: