Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2014 » Декабрь » 12 » Старший інспектор по особливим дорученням ГУМВС України в Дніпропетровській області Шевченко В.М.: "Тебе не сменить систему!"
    00:26
    Старший інспектор по особливим дорученням ГУМВС України в Дніпропетровській області Шевченко В.М.: "Тебе не сменить систему!"

     

     

    07.12.2014 о 18.00 в селі Кисличувата Томаківського району Дніпропетровської області мене зупинив патруль працівників ДАІ. Мене зупинили на неосвіченій частині дороги і попросили пред'явити водійське посвідчення та документи на авто, я передав документи, та попросив представитись працівника та пред'явити його посвідчення працівника міліції, на що отримав негативну відповідь та погрози! Працівник доводив що не зобов'язаний цього робити, тим паче під час проведення спецоперації (яка, вважаю, до мене особисто ніякого відношення не має, та не повинна обмежувати мої права, та давати привід порушувати працівником своїх обов'язків). Перевіривши мої документи, працівник сказав "єзжай і нє борзєй"... Будь-якої допомоги в мене не прохали, як і я у працівників (до-речі, ДАІвці були не місцеві). Після цієї зустрічі я звернувся до керівника Департаменту ДАІ МВС України А.Сіренко через соціальну мережу facebook і попрохав його критично розглянути моє звернення та відреагувати на нього, повідомити про результати його розгляду через вищезгадану соціальну мережу. Я також акцентував увагу і на тому, що ні темна пора дня на безлюдному місці, ні спецоперації не повинні бути приводом для порушення працівниками ДАІ вимог чинного законодавства та зневажливого ставлення до водіїв!!!

    11 грудня 2014 року до мене звернувся з черговими погрозами вже і (як мені особисто представився) старший інспектор з особливих доручень ГУМВС України в Дніпропетровській області Шевченко Вячеслав Михайлович. Згаданий чоловік вже звертався цьогоріч до мене під-час "уладнання" конфлікту з місцевими ДАІшниками, які на відео передавали привіти користувачам youtube))) Цього разу В.М.Шевченко вже був не таким привітним, та досить знервованим, і що найстрашніше, - переконував мене у тому, що корупційну систему ДАІ мені не змінити!!! Розмовляючи зі мною у надто погрозливому тоні, чоловік із обласного ДАІ змусив мене звернутись до активістів із захисту прав людини та протидії корупції, після чого хутко припинив спілкування зі мною, та пішов...

    Під час цієї зустрічі, вищезгадана людина знову намагалась "уладнати" конфлікт без "очей" громадськості, права якої і порушуються працівниками ДАІ до сих пір.

    Історія однієї скарги триває. Чекаємо на позитивний результат її вирішення, і перш за все - на повагу всіма працівниками ДАІ прав людини!!!

    Слава Україні!!!


    Рекомендовать:
    Просмотров: 541 | Теги: