Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2013 » Март » 23 » Україна впевнено обіграла Польщу!
    12:05
    Україна впевнено обіграла Польщу!

    У п'ятницю, 22.03.2013 збірна України провела свій черговий матч в рамках відбіркового циклу ЧС-2014, обігравши у Варшаві збірну Польщі - 3:1 (3:1).

    Голи: Ярмоленко 2 '- 0:1, Гусєв 7' - 0:2, Піщек 18 '- 1:2, Зозуля 44' - 1:3

    Матч розпочався більш, ніж несподівано. Причому, мабуть, для всіх - і для польських уболівальників, і для українських. Адже вже на 7-ій хвилині рахунок на табло був 2:0 на користь збірної України. У першій гольовій атаці гостей Гармаш наблизився з м'ячем до штрафного поляків по центру, віддав вправо на Ярмоленка, який на замаху звільнився від опіки суперника і обвідним ударом метрів з 14-ти поцілив у дальній кут - 0:1. Поляки, звичайно, кинулися в атаку, але тут же отримали знову: після флангової передачі м'яч був вибитий прямо на Гусєва, який ударом зльоту метрів з 20-ти вразив нижній кут воріт збірної Польщі - 0:2.

    Але і в цій ситуації поляки, звичайно, навіть і не подумали впадати у відчай, і на цей раз грунтовно притиснули українців до воріт. На 11-й хвилині після навісу зі штрафного Левандовські пробив головою метрів з 10-ти - точно в ціль, але П'ятов зумів вхопити м'яч. Через чотири хвилини в аналогічній ситуації Рибус пробивав ногою сходу метрів з 7-ми, але П'ятов, продемонструвавши відмінну реакцію, зумів перевести гру на кутовий. Однак все-таки господарі поля добилися свого. На 17-й хвилині флангову атаку збірної Польщі передачею з лівого флангу завершував Блащиковські, і Піщек, опинившись без опіки у центрі штрафного, в дотик переправив м'яч у дальній кут - 1:2.

    Надалі гра продовжувала проходити при значній перевазі польської збірної, і українці, в основному, оборонялися, не піднімаючи голови. Лише зрідка гра трохи заспокоїлася, а в решту часу поляки раз за разом проводили проникаючі атаки. Втім, збірної України, хоч і на останньому рубежі оборони, але все-таки вдавалося гасити пожежі біля своїх воріт. В останні ж хвилин п'ять першого тайму пристрасті на полі вщухли і здавалося, що на перерву команди підуть при поточному рахунку на табло. Однак знову сталося те, чого, напевно, ніхто не чекав: українці провели третій гол. Це Федецький подав з правого флангу, в ближній частині штрафної Ярмоленко зіграв головою, продовживши цю передачу ближче до воріт, і там Зозуля, відтіснивши суперника і поклавши корпус, ударом сходу забив м'яч у сітку - 1:3.

    Другий тайм збірна України розпочала вельми впевнено і холоднокровно. Та й поляки тепер виглядали дещо пригніченими. У підсумку, гра поміняла свій малюнок у порівнянні з тим, як вона виглядала до перерви. Тепер перевага збірної Польщі було досить незначним і носило позиційний характер.

    Більш того, на 58-й хвилині українці зобов'язані були знімати всі питання щодо долі цього матчу: поляки винесли м'яч прямо на українців, ті моментально розібралися в ситуації, і в підсумку Гармаш ввів Гусєва наодинці з Боруца, однак Олег, маючи і час , і простір для того, щоб обробити м'яч, вирішив пробити сходу (метрів з 7-ми), і зробив це дуже неточно. Втім, через пару хвилин схожий момент упустили вже господарі: у результаті багатоходівки, Обраняк опинився один на один з П'ятовим, пробивав метрів з 8-ми, але кіпер української збірної зумів відбити м'яч. Нарешті, на 64-й хвилині відбувся ще один дуже небезпечний момент: після подачі кутового Гусєва пробивав з близької відстані під перекладину, але Боруц виручив збірну Польщі.

    Потім у грі настав відносний затишок. Господарі, зрозуміло, виявляли моменти для атаки, але українці за рахунок активного пресингу в центрі поля не дозволяють суперникам розвивати свої атаки. Як результат, наступний гольовий момент виник лише на 79-й хвилині гри, причому створили його гості - це Ротань завдав гарматного удару з лівої частини штрафного точно в дальній кут, але Боруц в кидку зумів виручити збірну Польщі. У час, що залишився же час на полі йшла відверто сумбурна гра, і в цьому відрізку можна відзначити лише удар Левандовські з лінії штрафного, коли м'яч ледь розминувся зі штангою воріт збірної України. Через пару хвилин після цього арбітр зафіксував перемогу українців - 3:1.

    В інших матчах групи "H" Англія обіграла Сан-Марино - 8:0, а Чорногорія взяла верх над Молдавією - 1:0. Таким чином, після зіграних матчів в турнірній таблиці групи як і раніше лідирують Чорногорія (13 очок) і Англія (11), а слідом йдуть Україна та Польща, в активі яких по п'ять очок і одна гра в запасі.

    Додамо, що свій наступний поєдинок в рамках відбіркового циклу ЧС-2014 збірна України проведе в найближчий вівторок (26 березня 2013 року), в Одесі, проти збірної Молдови.



    Рекомендовать:
    Просмотров: 454 | Теги: