Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2014 » Ноябрь » 22 » В полі зору громадськості: безпека дорожнього руху біля дитсадка "Казка" Томаківщини
    23:21
    В полі зору громадськості: безпека дорожнього руху біля дитсадка "Казка" Томаківщини

    20 листопада 2014 року, ми відзначали Всесвітній день дитини та річницю прийняття Конвенції про права дитини. Я знову згадав про права дітей... і вирішив доповісти про роботу Томаківчан задля їх реалізації на практиці.

    Сьогодні кожен із батьків, як і завжди, піклується про своїх дітей - адже це наша опора та майбутнє!

    Перші кроки в самостійне життя наші діти розпочинають із дитячого садка.

    В смт. Томаківка такий на сьогодні єдиний, і розташований він по вулиці Пушкіна. Мені в дитинстві вдалося спостерігати за його зведенням та бути одним із перших його вихованців. Так, я говорю про дошкільний навчальний заклад "Казка"!

     

    На сьогодні розбита дорога, якою в непогоду дуже складно не то що пройти, а й безпечно проїхати на авто, відсутність необхідних дорожних знаків та відповідної розмітки пішохідних переходів, «лежачих поліцейських», - все це створює незручності та небезпеку для дітей, їх батьків та вихователів нашого ДНЗ "Казка" що в смт. Томаківка. Вже саме поняття "якісна дорога" з необхідними дорожніми знаками є лише мрією відвідувачів цього дитячого закладу - поодинокі скарги та звернення громадян до компетентних органів Томаківщини не давали позитивного результату.

    У зв`язку тим, що дорожнє покриття на даній вулиці знаходиться в жахливому стані і потребує негайного ремонту, та відсутністю компетенції і коштів для самостійного вирішення цього питання батьками, 10 жовтня 2014 року я та небайдужі громадяни (67 батьків) Томаківського району звернулися у формі письмового колективного звернення до ВДАІ з обслуговування Томаківського району та Томаківської селищної ради з однією метою - створити безпечні умови дорожнього руху по вулиці Пушкіна смт. Томаківка Томаківського району для попередження дитячого травматизму! У своєму зверненні ми просили виділити кошти та здійснити ремонт дорожнього покриття по вулиці Пушкіна смт. Томаківка.

    15 листопада 2014 року ВДАІ з обслуговування Томаківського району повідомило нас про вжиті заходи та подякувало за опікування питаннями безпеки дорожнього руху: "ВДАІ з обслуговування Томаківського району було організовано спільну перевірку організації дорожнього руху та обстеження вулиці Пушкіна смт. Томаківка за участю представників Томаківської селищної ради. Комісією були виявлені недоліки в організації дорожнього руху, а саме: по вулиці Пушкіна відмічена ямковість на 72 кв.м., відсутні дорожні знаки 2.1, з порушенням вимог п. 3.4 ДСТУ 3587-97 утримуються зелені насадження, що розташовані вздовж вулиці. З метою усунення недоліків в утриманні вулиці Пушкіна в смт. Томаківка, нами видано вимогу голові Томаківської селищної ради на усунення ямковості та встановлення відсутніх дорожніх знаків. Питання реалізації заходів, передбачених вимогою, знаходиться на контролі ВДАІ з обслуговування Томаківського району.".

    12.11.2014 нас повідомила і Томаківська селищна рада про розгляд вищезазначеного звернення: "Томаківською селищною радою виготовлена проектно-кошторисна документація по капітальному ремонту вулиці Пушкіна смт. Томаківка на даний час проектно-кошторисна документація знаходиться в Укрбудекспертизі для отримання звіту по ремонту вул. Пушкіна смт. Томаківка. Також на сесії селищної ради 05.11.2014 року виділили кошти на ремонт вулиці Пушкіна смт. Томаківка".

    Небайдужі Томаківчани, мешканці вулиці Пушкіна, вже показали свою готовність по вірішенню даного питтання: зелені насадження, що розташовані на перехресті вулиць Пушкіна та Шкільна було ліквідовано.

    Далі питання за владою! За нами контроль за якістю виконання вищезазначених обіцянок!!!


    Рекомендовать:
    Просмотров: 817 | Теги: