Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2011 » Октябрь » 7 » З Днем юриста колеги!!!
    20:35
    З Днем юриста колеги!!!

    День юриста — це свято тих, хто вносить свій безпосередній і посильний внесок в правову розбудову нашої незалежної держави, людей юридичної науки і практики, яким належить видатне місце в формуванні правової свідомості співвітчизників. 

    Без перебільшення хочеться зазначити сьогодні — Ви інтелектуальний потенціал нації, люди, які реалізують свої знання в таких інститутах, без яких не існуватиме жодний суспільно-політичний лад: у прокуратурі, суді, адвокатурі, нотаріаті, ДРАЦСах, службах безпеки та внутрішніх справ, управлінні юстиції.

    Виконуючи свої службові обов'язки і відгукуючись на поклик серця, Ви самовіддано стоїте на захисті прав, свобод громадян і юридичних осіб, гарантованих Основним Законом України. За це в наш складний час на Вашу адресу лунають заслужені слова подяки, Вам вдячні ті, хто відчув на собі людяність, чесність, порядність служителів Феміди. Самоповага, відчуття відповідальності за доручену справу і безкомпромісність — якості фахівців Вашого рівня.

    В день професійного свята, сердечно вітаю Вас (в особливості колективи Томаківського районного управління юстиції, відділів ДРАЦС та ДВС районного управління юстиції, Томаківської державної нотаріальної контори) і зичу здоров'я, радості, добра, Світлого майбуття. Хай чисте сумління і власна гідність супроводжують Вас на професійному шляху а тепло, щирість, віра і любов — у родинному житті!!!


    Рекомендовать:
    Просмотров: 513 | Теги: