Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Февраль 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2019 » Февраль » 8 » Звіт депутата Томаківської районної ради Павленко В.С. про роботу перед виборцями за 2018 рік
    20:41
    Звіт депутата Томаківської районної ради Павленко В.С. про роботу перед виборцями за 2018 рік

    Відповідно до статті 16 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», пропоную звіт про свою роботу перед виборцями за 2018 рік.

    Повноваження депутата Томаківської районної ради Дніпропетровської області VII скликання набув 03.02.2017. Входжу до складу постійної комісії Томаківської районної ради з питань соціально-економічного розвитку району, бюджету та фінансів. Безпартійний. Висувався по територіальному виборчому округу №3 від Політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина».

    У 2018 році взяв участь в роботі п’яти сесій районної ради (голосував за прийняття 70 рішень; стосовно питання свого переходу в іншу комісію ради не голосував; голосував проти прийняття рішень «Про внесення змін до рішення районної ради від 08 грудня 2017 року № 181-13/VІІ «Про встановлення умов оплати праці голові районної ради на 2018 рік»» та «Про здійснення публічних електронних закупівель» в частині втрати чинності рішення про допорогові електронні закупівлі); взяв участь у чотирьох засіданнях постійних комісій, що передували сесіям; 05.06.2018 взяв участь у мирному зібранні жителів села Настасівка з приводу стану доріг в Томаківському районі; з метою популяризації відродження духовних цінностей Запорозького козацтва на території Томаківського району Дніпропетровської області, надано допомогу в організації створення та підтримки роботи веб-сайту «Пасіка Сірка» https://tomakivka.wordpress.com/.

    З метою реалізації доручення лідера Політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Юлії Володимирівни Тимошенко, взяв активну участь в ініціюванні питання щодо звернення депутатів Томаківської районної ради до Кабінету Міністрів України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення.

    З питань депутатської діяльності взято участь у 2 невідкладних прийомах посадовими особами місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Дніпропетровської області.

    Інформацію про заходи, в яких мені довелося брати участь, висвітлювалися в соціальних мережах та безпосередньо серед виборців.

    -З повагою, депутат Томаківської районної ради Валерій Павленко-


    Рекомендовать:
    Просмотров: 277 | Теги: