Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Февраль 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2014 » Февраль » 08

    На виконання вимог Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», з метою офіційного визнання і підтвердження державою фактів виникнення, переходу або припинення прав на нерухоме майно, обтяження таких прав, за січень 2014 року, Реєстраційною службою Томаківського районного управління юстиції зареєстровано 233 заяви, з яких 149 про державну реєстрацію права власності, 59 про державну реєстрацію інших речових прав, 13 про державну реєстрацію обтяження, 7 про внесення змін, 1 запит на отримання інформації, 7 заяв на отримання інформації, 1 про відкликання заяви та 3 про внесення змін. За цей же період було задоволено 223 заяви, 7 відмовлено у державній реєстрації, по 1 зупинено розгляд, відкликано 1 заяву, 3 перебуває на розгляді (станом на 03.0 ... Читать дальше »

      Просмотров: 619  Дата: 08.02.2014

    Відповідно до статті 22 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (далі – Закон) єдиною підставою для зупинення розгляду заяви про державну реєстрацію прав та їх обтяжень є подання документів не в повному обсязі, передбаченому нормативно-правовими актами. Відзначимо, що Закон розрізняє такі стадії реєстраційної діяльності, як «розгляд заяви про державну реєстрацію прав» та «державна реєстрація прав», оскільки в останньому випадку мова йде про стадію, на якій вже прийнято рішення щодо державної реєстрації прав (позитивне рішення). Натомість стадія «розгляд заяви про державну реєстрацію прав» передбачає як можливість прийняття рішення про відмову у такій реєстрації (негативне рішення), так і можливість прийняття рішення про державну реєстрацію прав (позитивне рішення).
    ... Читать дальше »

      Просмотров: 849  Дата: 08.02.2014

    Відповідно до статті 18 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (далі – Закон) свідоцтво про право власності на нерухоме майно (далі – Свідоцтво), видане державним реєстратором речових прав на нерухоме майно під час державної реєстрації, підтверджує юридичний факт виникнення права власності на нерухоме майно.

    Свідоцтво є офіційним документом встановленого зразка, та видається:

    1) фізичним та юридичним особам на новозбудовані, реконструйовані об'єкти нерухомого майна;  ... Читать дальше »

      Просмотров: 412  Дата: 08.02.2014

    Відповідно до частини 5 статті 15 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» (далі – Закон) державна реєстрація прав (надання відмови в ній) проводиться у строк, що не перевищує п’яти робочих днів (крім випадків, установлених частиною сьомою цієї статті) з дня надходження до органу державної реєстрації прав заяви про таку реєстрацію і передбачених цим Законом та нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до нього, документів, необхідних для її проведення.

    Заява про державну реєстрацію прав та їх обтяжень подається до органу реєстрації прав у паперовій або електронній формі у випадках, передбачених Законом.< ... Читать дальше »

      Просмотров: 400  Дата: 08.02.2014

    Як ми і повідомляли раніше, з 1 січня 2014 року набрали чинності зміни, внесені до частини 5 статті 15 Закону України "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень" (далі - Закон), відповідно до яких державна реєстрація прав проводиться у строк, що не перевищує 5 робочих днів (крім випадків державної реєстрації обтяжень) з дня надходження до органу державної реєстрації прав заяви про таку реєстрацію і передбачених Законом та нормативно-правовими актами, прийнятими відповідно до нього, документів, необхідних для її проведення.

    Державна реєстрація права власності (надання відмови в ній) на підприємство як єдиний комплекс та в разі, якщо їй передує видача свідоцтва про право власності на нерухоме ... Читать дальше »

      Просмотров: 406  Дата: 08.02.2014