Пошук
Уповноважений Верховної Ради України з прав людини

Все про корупцію та боротьбу з нею

ДОСТУП ДО ПРАВДИ

Урядовий контактний центр

Контакт-центр Дніпропетровської облдержадміністрації

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів суб`єктів владних повноважень

Вся Україна - жителі

Календар
«  Январь 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Інші сайти
  • Юридичний портал Томаківщини
  • Художник Боровик Микола
  • Викривач корупції
  • Сайт Храма Архангела Михаила в Ракитном
  • Статистика

    Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання 

    Томаковка 
    Главная » 2015 » Январь » 9 » Інспектора ВДАІ з обслуговування Томаківського району продовжують порушувати права громадян та свої посадові обов’язки
    16:21
    Інспектора ВДАІ з обслуговування Томаківського району продовжують порушувати права громадян та свої посадові обов’язки

    Як я і зазначав у своїй статті «Чергові порушення прав громадян інспекторами Томаківського ВДАІ» від  16.10.2014, повідомляю вам результати розгляду скарг на працівника відділення Державної автомобільної інспекції з обслуговування Томаківського району ГУМВС в Дніпропетровській області старшого лейтенанта міліції Фоменко Віктора Миколайовича до начальника Департаменту ДАІ Сіренко А.П. (через соц.мережу  facebook), прокуратури Дніпропетровської області, ГУМВС України в Дніпропетровській області та ВДАІ з обслуговування Томаківського району.

    Одразу скажу про роботу з прийому громадян через  facebook Сіренко А.П. – звернення розглядаються оперативно, однак є один недолік - про їх результати у відповідь через facebook ви нічого не отримаєте, тому контролюйте ситуацію через письмові запити та звернення через особисті прийоми (в тому числі і через телефонні гарячі лінії).

    Результати розгляду моїх письмових звернень я публікую нижче, та зауважу, що по суті стосовно порушень Фоменко та Томашева вони не розглянуті!

    Також після звернення через соціальну мережу facebook до Сіренко А.П. мене постійно навідував старший інспектор з особливих доручень ГУМВС України в Дніпропетровській області Шевченко Вячеслав Михайлович, який в останній зустрічі переконував мене у тому, що корупційну систему ДАІ мені не змінити!

    Після цих скарг нічого не змінилося…

    Інформаційно: за 2014 рік ВДАІ з обслуговування в Томаківському районі очолювало 3 начальника. Плинність кадрів про себе говорить, однак порядку у відділі не має до сих пір!

    Вже під новий 2015 рік місцеві жителі стали мені повідомляти про «побори» біля «козаків», що за межами смт. Томаківка; інспектори ВДАІ з обслуговування Томаківського району дозволяють собі публічно зухвало нехтувати ПДР (телефонні розмови за кермом службового та власного авто як під час несення служби так і в особистому житті; надання послуг з перевезення членів свої сімей на службовому авто; вказівники поворотів інспекторами Фоменко та Корольовим взагалі не використовуються під час зміни руху; паски безпеки останніми також не використовуються під час руху, і т.і.); почастішали безпричинні зупинки водіїв…

    Публікую останнє порушення інспектором Корольовим І.П. (безпричинна зупинка):

     

    В 2015 році держава надає нам нові засоби для подолання корупції та припинення порушення прав громадян не тільки працівниками ДАІ! Відтепер справа за самими службовцями, лише вони обиратимуть чи працювати далі доброчесно, чи прийшла пора змінювати професію)))

    З новим 2015 роком та Різдвом Христовим!!!


    Рекомендовать:
    Просмотров: 582 | Теги: